7.4.12

Påsk.
Det har snöat konstant i veckor nu och plogbilen kommer sällan under helgledigheten. Nilas är förkyld igen, och vi kommer oss inte ut så mycket. Sitter inne och spelar sällskapsspel, vilket är ganska mysigt trots allt. Nilas farmor är här, så vi får passa på att åka slalom och gå på bio. Får se när det blir av, vi har en vecka på oss. Jag älskar ju snö och ska ändå snart till Grekland, men visst hade det varit härligt med lite äkta vårväder. Det kommer när vi minst anar det, jag håller humöret uppe. Har tillräckligt mycket nytt att tänka på nu ändå i och med att jag åter är i jobb och dessutom på ny plats. Så uttråkad är åtminstone det sista jag är.

Funderar på att fira min duktighet i navelsträngsklippande med en dag då jag bokar in mig på en skönhetssalong och bara tillåter mig att bli totalt omhändertagen. Känner mig som en typisk sliten småbarnsmamma som det senaste året helt glömt bort mig själv. Jag har till och med slutat köpa kläder åt mig själv, går omkring i mjukisbyxor i butikerna och kollar på söta kläder åt Nilas. (I alla fall var det så den första tiden, jag börjar dock få tillbaks mig själv lite nu.) Det skulle vara riktigt avkopplande att ladda batterierna lite såhär i tråkigt väder-tider. Frisörbesök, massage, manikyr, pedikyr, solarium... ja hela kitet. Tror faktiskt jag ska ta och kolla upp detta.

4 kommentarer:

sojjan sa...

vilket fint ägg...har du själv målat det?
låter härligt det där med "renovering", har själv gjort det ett par ggr., alltså allt på en gång, ljuvligt:)

Birgit sa...

Glad påsk på er!
Jag tycker absolut att du ska unna dig lite egenvård! Låter som en bra typ av vårstädning och med det kanske inte bara du knoppar opp! ;)
Tycker annars det låter som mys med snökaos, vin o sällskapsspel, njut av det så länge ni kan!
Massa kramar och kärlek på er alla tre, saknar dig speciellt mycke såhär i pysseltider. Det pysslas inte alls mycke här...

Annasofia sa...

klart jag har målat ägget själv mamma. =)

jodå birgit nog är det mysigt på sitt sätt allt, och samtidigt som jag längtar efter vår behöver jag faktiskt lite tid för att vänja mig vid ljuset känner jag. allt har sin tid, sägs det ju. =)

Julia sa...

Mmm låter super mysigt med spaat! <3