22.4.12

Jaha då ska vi se här, detta är till dig Birgit som bad om ett inlägg. :) Tyvärr har jag inte så mycket att komma med. Idag hade vi en jättefin dag med bland annat fågelmatning och vårens första picnic på filt i gräset, men hade glömt kameran hemma. I veckorna jobbar jag och Martin går på öppna förskolor, två olika, fyra dagar av fem. På helgerna gör vi något kul ihop, går tex på museum, bibliotek eller till lekland vid dåligt väder och är ute i någon park eller på en lekplats om solen skiner. Minst en gång i veckan träffar vi vännerna från "Smia", som jag och Nilas gick i under ett års tid. Allt är bara bra med oss men jag har inte mycket tid och ork kvar till bloggen precis just nu. Adiós så länge!

4 kommentarer:

sojjan sa...

pappa som fotograf? Nilas ser så skeptisk ut på undre bilden;)
behöver Nilas flera par "tossor" eftersom han använder dem utomhus?

Annasofia sa...

ja martin har tagit korten. nej tossorna är inte bra att använda utomhus men vi hade itne köpt skor än när bilden togs. dessutom har vi redan köpt ett till par likadana tossor, så vi behöver itne fler!

Annasofia sa...

förresten, ja haha jag tycker han ser så kul ut på bilden i bollhavet!

Birgit Rogan sa...

O, tack för inlägget! Bara glad att höra att ni har det bra och att ni har så mycke annat kul för er att bloggen kommer på efterkälken även om jag klart saknar kontinuerlig uppdatering. heheh ge Lille Nille en stor bamsekram! Och! jag väntar med spänning på filmsnutt av hans promenerande! =) massa kramar till er alla!!! /birgit