7.10.12

Drömdagar.

Vi har haft flera härliga höstdagar i slutet av september och början av oktober. Glad blir man också när de infaller under helgen. För en vecka sen blev det turer i marka både lördag och söndag. Här kommer lördagens många, fina bilder. Det känns så bra när man kan släppa Nilas lös och låta honom upptäcka fritt. Han åt bär, lekte med kottar och gömde sig bakom träd. Han hittade vackra löv, fikade gott och sprang, sprang, sprang omkring. Det var en sån där dag som laddar ens batterier.

4 kommentarer:

sojjan sa...

Så härliga bilder:)
Hoppas det fina vädret håller i sig till vi ses på onsdag..

vasa sa...

Vad glad jag blir av dina vackra höstbilder. Det är så härligt att se att du och Martin är ute mycket i naturen med Nilas.Det var ju vi också när Martin var barn.
På västkusten har det regnat mycket men den gångna helgen har det varit perfekt höstväder med klar luft, solsken och vackra färger. Och jag har kastat mig i havet både lördag och söndag. Kallt med härligt.

Ullis sa...

Vilka fantastiska bilder!!

Julia sa...

drömde om att nilas var en tygdocka och hade alltid varit de, o jag fick panik för ville ha tillbaka levande gosiga nilas :( vilken idyll höst ni har! verka helt lovely! <3