29.10.12

Även-tur.

Torrt fyndig rubrik. Vi gjorde en mini-roadtrip, körde dit näsan pekade. Hamnade på Byneset. Halva turen gick vi genom skuggig och frostig skog, fick en försmak på den vinter som sen kom. Eftersom vi inte visste vart vägen ledde blev det så. Trollska skogar i all ära, men det är klart att den trevligaste biten var den mellan åkrarna i solskenet. Summan av kardemumman: en fin dag.

7 kommentarer:

sojjan sa...

Du är en otroligt duktig fotograf!
Den fantastiska stubben(e det en stubbe?) Torra gräset som ser ut som ett vattenfall. Spökträdet.
Så fina bilder:)
Ska du inte skicka in till tävlingar?

Annasofia sa...

objekten som är fina. det är inte torrt gräs, frostigt gräs. :) njae, har inget begär efter att vinna någon tävling med mina bilder, itne just nu iaf. nöjer mig med att dela med mig av dem till er här på bloggen.

sojjan sa...

förstod det att du inte har behov av att vinna nåt...tänkte mera på att dina foton skulle spridas och komma ut för flera att beundra:)

vasa sa...

Jag håller med Sonja. Dina bilder är så bra att de borde spridas och glädja många. Fast jag tänker mig mer en utställning än en tävling. Iaf inspirerar dem mig mycket. Jag försöker utveckla mitt fotograferande, men har väldigt långt kvar innan jag når upp till din klass.

stellabystarlight sa...

Så otroligt vackert...och saknar dig så sablans mycket nu ju. <3

Anonym sa...

Håller med Vasa och sojjan att du verkligen har ögat med dig! Jag tyckte att jag var bra förut på den tiden då jag fotade, men du är helt otrolig på att hitta rätt ljus, vinklar, objekt. Lär mig! Jag vill förresten ut i dom där trollskogarna när jag kommer dit! Julia

Annasofia sa...

Tar det som en stor komplimang när det kommer från dig Julia, tycker du är jätteduktig! Och jag tycker jag är duktig också. :) Skulle vara jättekul att fota tillsammans.