17.11.11

Drömmer om vinter...


Longing for this.

8 kommentarer:

vasa sa...

Å, vad man längtar efter vintern när man ser dina bilder! Men i år tycks den vara längre bort än någonsin. Här är bara milt, grått och disigt.
Häromkvällen ringde Robert från Gällivare. Det är faktiskt barmark där också! Under de 16 år jag levde i Gällivare hände det aldrig att det var barmark i mitten av november. Trist

sojjan sa...

Härliga bilder! Nilas kommer att gilla snön:)

Annasofia sa...

vad kul att robert hade ringt dig eva! hoppas det är bra med honom och gamle farfar. och har du pratat nåt med monica och william på senaste?

vasa sa...

Nä tyvärr, ingen kontakt med Monica och Wille. Försöker skicka meddelande genom facebook, men inget svar. Farfar mår efter omständigheterna ganska bra. Robert väntar på en knäoperation och sitter tills dess i rullstol. Jag antar att de två håller på och träter på varandra. Men det är tur att de har varandra, är rädd för hur det ska gå för Robert den dan Henning inte finns. Jag menar rent psykiskt. Praktiskt kan han ju alltid få hjälp

Julia sa...

Vad fin iskristall på sista bilden! tycker de är så konstigt när du ibland påstår att du inte har ett öga för foto... prickar ju in solen perfekt i bakgrunden o allt! :D älskar snöflingorna oxå, älskar att dom är så perfekt formade men så små och sköra o smälter på en sek om man tar på dom.

Annasofia sa...

nu har du verkligen fått saker och ting om bakfoten systra mi, jag har tvärtom alltid sagt att jag HAR ett öga för foto, för det vet jag mycket väl! vet inte vad du har blandat i hop med, kanske att jag sagt att jag inte är så intresserad av den tekniska biten vad gäller kameran?

Julia sa...

du blev förvånad typ förra julen när vi var hos er o jag sa att du tar så bra bilder o kanske borde jobba med de på något sätt, fotograf av något slag o du lät jätte förvånad o sa typ "va näää". Men bra att du vet :D

Annasofia sa...

ok men jobba med det kanske var lite att ta i? eller?... kanske jag bara spelade ödmjuk. ;) vettefasen. tack iaf!! älskar ju att fota!